Laboratorije Lactovita razvile su vrhunski brend lične higijene, nudeći veoma inovativna rešenja za svakodnevnu upotrebu koja pružaju i obezbeđuju zdravlje, lepotu i dobrostanje. Lactovit je renomirani španski brend u asortimanu gelova za tuširanje i mleka za telo koji su stekli potpuno poverenje potrošača. Njegov opseg sredstava za ličnu higijenu obogaćen je dvostrukim vitaminima i proteinima iz mleka koji obnavljaju i duboko hrane kožu.

Proizvodi ne sadrže paraben i namenjeni su celoj porodici. Dizajn je istinski odraz vrednosti brenda i njegovog identiteta.

Razmazite Vašu kožu sa Lactovit tuš gelom i mlekom za telo .Obogaćeni su vitaminima,kalcijumom i mineralima! Probajte spektar Lactovit proizvoda koji neguju i štite kožu 48h ostavljajući je mekanom i hidriranom.Proizvodi Lacotvit imaju visoku moć hidratacije zahvaljujući hranljivim materijama mleka. Specijalni sastav kompletnog asortimana ovog poznatog španskog brenda hrani i neguje kožu i pruža zaštitu od štetnih spoljnih uticaja ( sunčevi zraci, zagađenost i hemikalije – I ostalih elemenata koji odbranu kože čine slabijom i izazivaju dehidrataciju pa samim tim i gubljenje svežine, mekoće i prirodnog izgleda kože). Lactovit formula je dvostruko obogaćena vitaminima i mlečnim proteinima, koji deluju dubinski, nakon čega je koža elastična, čvrsta i zdrava.

Kolekciju čine 3 linije odgovarajućih tuš gelova i mleka za telo: Activit Protector, Lactourea Repair i Nutritivo.

Activit Protector tuš gel i mleko za telo (za sve tipove kože) sadrže L. Casei F. probiotik koji aktivira odbrambeni sistem kože i štiti je od spoljnih uticaja, a uz to održava vitalnost ćelija.

Lactourea Repair gel i mleko za telo (za veoma osetljivu i suvu kožu), sa deset posto više lactourea-e, novi je kompleks sa mlečnom kiselinom koji potpomaže hidrataciju kože: obogaćen je ureom, čistim prirodnim sastojkom koji dermatolozi preporučuju za lečenje suve kože.

Nutritivo Gel za tuširanje i mleko za telo (za normalnu kožu) imaju dvostruko više vitamina A, B i C i proteine iz mleka, što ih čini idealnom negom koja hrani kožu.

SVI PROIZVODI SU BEZ PARABENA.