U ovom korporativnom svetu u kakvom živimo, lepo je čuti da još uvek postoje porodične firme i to one koje datiraju čak od 1919. godine! Kao jedan od preostalih osnivača ove porodične firme, Dr. Beckmann se posvetio rešavanju najtežih problema kod čišćenja tekstila i domaćinstava. Potreba za rangom proizvoda, jednostavnih za upotrebu, a opet delotvornih i efikasnih, motivisala ga je da konstantno istražuje, razvija i usavršava sredstva za čišćenje. Sam brend Dr. Beckmann postoji na tržištu preko 30 godina i ne samo da je broj 1 na evropskom tržištu za uklanjanje fleka, nego sve više i sve češće se pojavljuje i na ostalim kontinentima.

U paleti Dr.Beckmannovih proizvoda za čišćenje, pronaći ćete sredstva za čišćenje i negu tekstila, kao što su Lovac na boje, Ekspres olovka za uklanjanje fleka, Super belo, Eliminator nepoželjnih boja, Eksperte za fleke, itd, ali i sredstva za čišćenje domaćinstva, kao što su Čistač rerni i grilova, Čistač ravnih ploča, Čistač frižidera i mnoga druga efikasna sredstva.

Veoma je jednostavno: ako na pakovanju piše Dr.Beckmann, onda možete biti sasvim sigurni da ste kupili kvalitetno sredstvo za čišćenje, vrhunskih performansi i što je jako važno, ekološki prihvatljivo sredstvo!

Lovac na boje i ostala sredstva za domaćinstvo.

Dr. Beckmann nudi liniju specijalizovanih proizvoda za održavanje idealne čistoće u svakom domaćinstvu. U izuzetno širokom spektru ponude svako može naći pogodnu formulaciju za vrhunsku čistoću.

Dr. Beckmann je posvećen brizi oko rešavanja najtežih problema u vezi sa vašim vešom, tekstilom i čistoćom domaćinstva od svog nastanka u Nemačkoj pre više od 30 godina! Mi smo broj 1 specijalista za uklanjanje mrlja u Evropi. Naš uspeh zasnovan je na jednostavnom obećanju – ako je ime DR. BECKMANN-a na pakovanju znaćete da funkcioniše jer mi mislimo, brinemo i stalo nam je do čistoće! Naš širok spektar proizvoda je na bazi prirodnih sastojaka, specijalne formule garantuju vrlo visoku efikasnost, kvalitet ostaje pouzdano visok, laki su za korišćenje i što je jednako važno svi proizvodi su eco friendly.

Za veš

Kućna hemija